ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Kαι στο τέλος… γλεντάει ο Λεσόρ: Η αντίδρασή του σε έρευνα που χαρακτήριζε τον ίδιο και τον Σλούκα υπερτιμημένους

Ο Ματίας Λεσόρ έδωσε την απάντησή του πρώτα στα γήπεδα και τώρα ΚΑΙ στα social media.

Kαι στο τέλος... γλεντάει ο Λεσόρ: Η αντίδρασή του σε έρευνα που χαρακτήριζε τον ίδιο και τον Σλούκα υπερτιμημένους

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος… Και ο Ματίας Λεσόρ περίμενε για να κατακτήσει μετά την Ευρωλίγκα ΚΑΙ το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να απαντήσει στους αμφισβητίες.

Ο Γάλλος σέντερ σχολίασε με χαμογελαστά emoji μια έρευνα που είχε κάνει τον Οκτώβριο το Basketnews μεταξύ των παικτών και στην οποία ο Κώστας Σλούκας είχε ψηφιστεί πρώτος και ο ίδιος δεύτερος πιο υπερτιμημένος παίκτης στην Ευρωλίγκα.

Το τέλος της σεζόν βρήκε τον Λεσόρ πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας για δεύτερη σερί σεζόν.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 84.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.