ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η βασίλισσα του τριημέρου: Το νησί με 94% πληρότητα που θα βουλιάξει του Αγίου Πνεύματος

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν...

Η βασίλισσα του τριημέρου: Το νησί με 94% πληρότητα που θα βουλιάξει του Αγίου Πνεύματος

Μπορεί ο κόσμος να στενάζει (δικαίως) από το βάρος της ακρίβειας, όμως συμβαίνει ένα παράδοξο: Τα νησιά (και φέτος) «βουλιάζουν» από τον ξένο και τον εγχώριο τουρισμό.

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και όσοι είχαν κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα πρέπει να έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους. Ειδάλλως, μάλλον άργησαν.

Χαμός από προκρατήσεις! Δείτε το που, εδώ

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 318.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.