ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το παίρνει απόφαση η Σπόρτινγκ: «Δύσκολη περίπτωση, κοιτάζει εναλλακτικές»

Αλλαγή δεδομένων για την Σπόρτινγκ.

Το παίρνει απόφαση η Σπόρτινγκ: «Δύσκολη περίπτωση, κοιτάζει εναλλακτικές»

Πρωτοσέλιδο για μία ακόμη ημέρα στα πορτογαλικά έντυπα ο αρχισκόρερ του Τριφυλλιού, με τις μεγάλες εφημερίδες της ιβηρικής ωστόσο να έχουν πλέον διαφορετική πλεύση στην υπόθεση του Ιωαννίδη.

Τόσο η “A Bola”, όσο και η “Record” αναφέρονται στις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει η μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού για τα “λιοντάρια”, αφού τα 20 εκατ. ευρώ που αποτελούν “ταβάνι” για τον πορτογαλικό σύλλογο και δεν το έχει πιάσει καν μέχρι στιγμής (η μοναδική προσφορά ήταν στα 18 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε σύμφωνα με τους Πορτογάλους) είναι λίγα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αδιέξοδο για τον Ιωαννίδη. Η Σπόρτινγκ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται εναλλακτικές», αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Record”, ενώ η “Abola” σημειώνει πως: «Οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη είναι πολύ δύσκολες. Ο ελληνικός σύλλογος επιμένει να μη μειώνει τις απαιτήσεις του, οι οποίες είναι δυσβάσταχτες για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμα δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον 24χρονο επιθετικό», και προσθέτει μεταξύ άλλων:

«Η πρόσφατη άρνηση του Παναθηναϊκού στην Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη θα μπορούσε να αποτελέσει καλό νέο για τη Σπόρτινγκ, βλέποντας έναν άμεσο ανταγωνιστή να μένει πίσω στην κούρσα. Τα άσχημα νέα όμως είναι ότι τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν υπολογίσει στη Σπόρτινγκ ότι αρκούν για να γίνει η μεταγραφή, δεν φτάνουν, καθώς ο ελληνικός Τύπος αναφέρει πως η προσφορά της αγγλικής ομάδας που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 22 χρόνια, ήταν 22,5 εκατ. ευρώ… Ο Παναθηναϊκός επιμένει σε μία τιμή που αυτή τη στιγμή θεωρείται υψηλή για τη Σπόρτινγκ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.