ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ισραηλινός ρεπόρτερ: «Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση στον Λορένζο Μπράουν

Ισραηλινός ρεπόρτερ: «Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση στον Λορένζο Μπράουν, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη με το ισπανικό διαβατήριο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 με την Μακάμπι, ωστόσο το μέλλον του στην ισραηλινή ομάδα δεν θεωρείται δεδομένο.

Μάλιστα το όνομα του είχε συνδεθεί και με την Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η ισπανική ομάδα σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο εγκατέλειψε την περίπτωση του παίκτη.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 78.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.