ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» στο Κορωπί με εργομετρικά και αιματολογικές (vid)

Αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά για τους παίκτες του Τριφυλλιού την Δευτέρα (17/06)

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» στο Κορωπί με εργομετρικά και αιματολογικές (vid)

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/06) στο Κορωπί. Οι παίκτες της Τριφυλλιού γνώρισαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Επειτα, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έλειπαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σπόραρ,Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας άλλα και οι Μπάλντοκ και Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 316.880 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.