ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η τρυφερή αγκαλιά του Κώστα Σλούκα στο νεογέννητο γιο του

Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Έλληνα γκαρντ να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο γιο του

Η τρυφερή αγκαλιά του Κώστα Σλούκα στο νεογέννητο γιο του

Η φετινή χρονιά για τον Έλληνα γκαρντ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Μάλιστα η αγαπημένη του Έλληνα γκαρντ των πρασίνων το πρωί της Δευτέρας (17/6) δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Κώστα Σλούκα να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο γιο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.