ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ θέλει να τον αγοράσει επειδή έχει ποιότητα, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει»

Όλα όσα ανέφερε ο Αντράζ Σπόραρ για τον Φώτη Ιωαννίδη στην ABOLA.

Σπόραρ για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ θέλει να τον αγοράσει επειδή έχει ποιότητα, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει»

Ο Σλοβένος επιθετικός αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω τι συμβαίνει», όμως όταν ο δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ερώτηση τόνισε πως φυσικά και γνωρίζει τον παίκτη και αντιλαμβάνεται γιατί η Σπόρτινγκ θέλει να τον κάνει δικό της, όμως είπε και πάλι πως δεν πρέπει να μιλήσει παραπάνω γι’ αυτό.

«Τον ξέρω φυσικά και αν η Σπόρτινγκ θέλει να τον αγοράσει είναι επειδή έχει ποιότητα, όμως εγώ πρέπει να μείνω σιωπηλός για το θέμα αυτό».

Αναφορικά με την εθνική Σλοβενίας είπε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτός είναι ο ρόλος μας. Να κάνουμε τους αντιπάλους μας να υποφέρουν και να δημιουργούμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Βρισκόμαστε εδώ έπειτα από 24 χρόνια. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας στοχεύοντας σε πρόκριση στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μείνουμε στη Γερμανία όσο το δυνατόν περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.