ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Λαρεντζάκη – Λεσόρ για τις κλωτσιές μετά το Game 3

Χρηματική ποινή σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Λαρεντζάκη – Λεσόρ για τις κλωτσιές μετά το Game 3

Χρηματική ποινή σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) είχε καλέσει σε ακρόαση τη Δευτέρα (17/6) τους Λεσόρ και Λαρεντζάκη για την αψιμαχία που είχαν μετά το τέλος του Game 3 στο ΟΑΚΑ, με τους δύο παίκτες να τιμωρούνται με βαρύτατο πρόστιμο για τις κλωτσιές που αντάλλαξαν.

Η ανακοίνωση

Με την υπ’ αριθμ. 44/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος δύο φυσικών προσώπων –επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚTOR και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) εις έκαστον για σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α. μετά την λήξη του αγώνα ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ACTOR – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 10/06/2024 για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 84.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.