ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μπράουν ο Γιαννακόπουλος!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Λορέντζο Μπράουν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον ανακοινώνει μέσω Instagram.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μπράουν ο Γιαννακόπουλος!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δυο πρωινά στόρυ στο Ινσταγκραμ, ουσιαστικά τον ανακοίνωσε. Οι Πράσινοι εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν μπασκετμπολίστα που δεδομένα μπορεί να βοηθήσει το Τριφύλλι να γίνει ακόμα πιο ποιοτικό.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης κάνουν με το «καλημέρα» το μεγάλο μπαμ στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν!

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.