ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η Ουέφα έκανε γνωστά τα υπογκρούπ των κληρώσεων, με το Τριφύλλι να τίθεται αντιμέτωπο με μια εκ των Μπράγκα, Σέριφ ή Ζίλε, Μπότεφ Πλόβντιβ ή Μάριμπορ και Ριέκα.

Οριστικό: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η UEFA έκανε γνωστά τα υπογκρούπ για τις σημερινές κληρώσεις με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει τις τέσσερις πιθανές κληρώσεις που μπορεί να έχει σήμερα το μεσημέρι (14:00) στην Νιόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «πράσινοι» έχουν το φόβητρο της Μπράγκα που θα πρέπει να αποφύγουν, την οποία αντιμετώπισαν και πέρυσι στα Play Off του Champions League και αποκλείστηκαν σε διπλά παιχνίδια χάνονας με 2-1 στην Πορτογαλία και 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι των «πράσινων»:

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπράγκα Σέριφ Τίρασπολ ή Ζίρε Ριέκα Μπότεφ Πλόβντιβ ή Μάριμπορ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.