ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ λόγω Μπολόνια ο Ιωαννίδης»

Αποθαρρυντικά τα δημοσιεύματα για τον Ιωαννίδη.

«Εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ λόγω Μπολόνια ο Ιωαννίδης»

Η «Record» λοιπόν μοιάζει να το πήρε απόφαση και τόνισε πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην υπόθεση, ενώ ένα νέο δημοσίευμα από την Ιβηρική χώρα τονίζει ότι «ο Ιωαννίδης είναι εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ», κάτι που ωστόσο αποδίδει στο «μπάσιμο» της Μπολόνια για τον παίκτη.

«Ο Έλληνας επιθετικός, Φώτης Ιωαννίδης, είναι εντυπωσιακά μακριά από την Σπόρτινγκ. Κι αυτό γιατί η Μπολόνια μπήκε στην κούρσα για τον παίκτη και έχει ήδη παρουσιάσει μια πρόταση των 22 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό» αναφέρει αρχικά το «cmjornal.pt».

«Τα “Λιοντάρια” αρχικά προσέφεραν 17 εκατ. ευρώ, που απορρίφθηκαν αμέσως από την ελληνική ομάδα, η οποία απαίτησε 25 εκατ. ευρώ για να κλείσει η συμφωνία. Ο 24χρονος επιθετικός είχε ήδη μιλήσει με τον Αμορίμ και ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Ωστόσο, η ιταλική πρόταση είναι σύμφωνα με την “Corriere della Sera” πιο δελεαστική για τον Ιωαννίδη, που με την Μπολόνια θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο group stage του Champions League» προσθέτει στην συνέχεια.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.