ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Αυστρία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τα φιλικά που θα δώσει το Τριφύλλι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Αυστρία

Ο Παναθηναϊκός από αύριο και για τις επόμενες 15 μέρες θα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό της στάδιο της προετοιμασίας.

Η πράσινη ΠΑΕ γνωστοποίησε τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά την παραμονή της στην Αυστρία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν κατά σειρά:

Στις 29 Ιουνίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) με την SVU Haus im Ennstal. Στις 03 Ιουλίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) με την Πάφο. Στις 06 Ιουλίου στις 18:30 (ώρα Ελλάδος) με την Gornik Zabrze.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.