ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος – Παρακολούθησε την προπόνηση

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία.

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος - Παρακολούθησε την προπόνηση

Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ είδε όλη την προπόνηση από κοντά και έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της ομάδας αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου για την Αυστρία.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.