ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χ. Δούκας: «Ανοίγει ο δρόμος ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του μεγάλου έργου στον Βοτανικό»

Όλα όσα ανέφερε ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Χ. Δούκας: «Ανοίγει ο δρόμος ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του μεγάλου έργου στον Βοτανικό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Δούκας:

«Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού αποτελεί μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στους χιλιάδες φιλάθλους του, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής του Βοτανικού, που θα δουν την περιοχή τους να αναβαθμίζεται», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Η εξασφάλιση αυτής της χρηματοδότησης από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά την υποβολή της σχετικής πρότασης από τη γενική γραμματεία του Δήμου και με την τεχνική υποστήριξη της ΕΑΤΑ, ανοίγει τον δρόμο ώστε να ξεκινήσει το κυρίως έργο της κατασκευής του γηπέδου και να προχωρήσει η υλοποίησή αυτού του μεγάλου έργου».

Το έργο επιβλέπει η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.