Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα η αναχώρηση για Αυστρία, για να «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Σήμερα η αναχώρηση για Αυστρία, για να «χτιστεί» η ομάδα της νέας σεζόν

Για την Αυστρία θα ταξιδέψει σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Αυστρία θα “χτιστεί” ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν!

Οι πράσινοι αναχωρούν σήμερα για την Αυστρία όπου στο Σλάντμινγκ, μια πόλη λίγο έξω από το Ζάλτσμπουργκ θα πραγματοποιηθεί το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι θα παραμείνουν εκεί μέχρι και τις 6 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Στις 29 Ιουνίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) με την SVU Haus im Ennstal, στις 03 Ιουλίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) με την Πάφο και στις 06 Ιουλίου στις 18:30 (ώρα Ελλάδος) με την Gornik Zabrze.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

O Mπάλντοκ, ενταχθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων» μέχρι τις 30 Ιουνίου αφού η Σέφιλντ δεν αφήνει τον παίκτη να ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή καθώς το συμβόλαιο του τυπικά λήγει στις 30/6, ενώ μεταξύ άλλων δεν θα ταξιδέψουν για Αυστρία οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας αλλά και ο Αράο, που έχει πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Exit mobile version