ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Πρώτη προπόνηση στο Σλάντμινγκ με ασκήσεις στο γυμναστήριο (vid)

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Πρώτη προπόνηση στο Σλάντμινγκ με ασκήσεις στο γυμναστήριο (vid)

Ο Παναθηναϊκός από το Σάββατο το βράδυ βρίσκεται στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί το Τριφύλλι θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες. Οι προπονήσεις τις περισσότερες μέρες αναμένεται να είναι διπλές, ενώ οι Πράσινοι πρόκειται να δώσουν τρία φιλικά κατά την παραμονή τους εκεί.

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Σλάτμινγκ. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο.

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ