Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς και Ιτούδης: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Παναθηναϊκός, υπήρχε εμπιστοσύνη και όλα ήρθαν στην ώρα τους»

Ομπράντοβιτς και Ιτούδης: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Παναθηναϊκός, υπήρχε εμπιστοσύνη και όλα ήρθαν στην ώρα τους»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης έσταξαν… μέλι για τη λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την παρουσία τους στο 4ο EuroLeague Head Coaches Congress της Γλυφάδας, οι επί 13 χρόνια συνεργάτες στο τριφύλλι, μίλησαν στη Nova για όσα κατάφερε φέτος ο Παναθηναϊκός.

«Ηταν πρώτα απ’ όλα η οικογένεια Γιαννακόπουλου και όλα όσα έγιναν. Άξιζαν απόλυτα που βγήκαν πρωταθλητές Ευρώπης, έπαιξαν εξαιρετικά. Έκαναν μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και προπονητές, συγχαρητήρια από την καρδιά μου, έκαναν κάτι πολύ σπέσιαλ» είχε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Στην αρχή της σεζόν δεν ήταν εύκολο. Ήταν θέμα χρόνου. Υπήρχε εμπιστοσύνη και όλα ήρθαν στην ώρα τους στο τέλος της σεζόν, εκεί που μετράνε όλα».

Για να συμπληρώσει ο Δημήτρης Ιτούδης: « Ηταν μια προσπάθεια προς μίμηση. Το να στηρίξεις το πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου μη βλέποντας τα αποτελέσματα που θέλεις από την αρχή. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη. Δεν μπορεί να έχει την κατάλληλη χημεία και τους αυτοματισμούς για να ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων άθλημα. Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε την ομάδα, έδωσε εμπιστοσύνη στην ομάδα και γεύτηκε τους καρπούς. Και ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα προς μίμηση, η στήριξη του πρότζεκτ».

Exit mobile version