Μετά την υπογραφή Λορέντζο Μπράουν: Έκαναν το προφανές οι στοιχηματικές…

Μετά την υπογραφή Λορέντζο Μπράουν: Έκαναν το προφανές οι στοιχηματικές…

Κίνηση ματ από τον επτάστερο με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν.

Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ήταν ένα ρητό, το οποίο πίστευε πολύ ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όταν είχε το τιμόνι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και με αυτό το πρίσμα φρόντιζε να παίρνει ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, με σκοπό να ενισχύει το τριφύλλι, ανεξάρτητα από την έκβαση της προηγούμενης σεζόν.

Με αυτό το ρητό ως οδηγό φαίνεται πως πηγαίνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φρόντισε να ενισχύει τον πρωταθλητή Ευρώπης, με τον καλύτερο γκαρντ που υπήρχε στην αγορά.

Έκανε το μπαμ…

Για την ακρίβεια, δεν υπήρχε καν στην αγορά, αλλά φρόντισε να τον καταστήσει διαθέσιμο ο ίδιος. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ένα αξιοσέβαστο buy-out 600.000 δολαρίων και έκανε δικό του τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος έρχεται να προστεθεί σε μία εκπληκτική περιφερειακή γραμμή που περιλαμβάνει τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Τζεράιαν Γκραντ (λογικά ο Λούκας Βιλντόσα θα αποχωρήσει).

Είναι μία κίνηση με αγωνιστικά και επικοινωνιακά οφέλη. Εδώ και χρόνια, ο Λορέντζο Μπράουν είναι ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) πόιντ γκαρντ, σε ότι αφορά την απόφαση στο pick n’ roll. Μπορεί να εκτελέσει από μέση και μακρινή απόσταση, μπορεί να δει όλων των ειδών τις γωνίες πάσας, είναι αυτό που οι προπονητές αποκαλούν floor general.

Συν τοις άλλοις, έχει το μέγεθος και το ύψος (1,96) που έλειπε από την πρώτη γραμμή άμυνας του Παναθηναϊκού φέτος και συνάμα έρχεται στην πιο ώριμη ηλικία του και με όρεξη να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Ιδανικός… Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο ιδανικός για να πάρει την μπακέτα του μαέστρου, όταν θα λείπει ο Κώστας Σλούκας που αντιμετώπισε φέτος αρκετά θέματα τραυματισμών και συνάμα είναι μία επικοινωνιακή νίκη απέναντι σε όλες τις ομάδες της Euroleague που ορέγονταν την απόκτηση του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η υπογραφή του Λορέντζο Μπράουν προκάλεσε έναν μικρό χαμό στις στοιχηματικές εταιρίες. Από εκεί που ο Παναθηναϊκός ήταν δεύτερο φαβορί για back to back κατάκτηση της Euroleague, πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον δίνεται παντού ως πρώτο φαβορί.

Οι πράσινοι δίνουν πλέον στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των μπουκ, με αποδόσεις γύρω στο 5,00, οι οποίες δεν αποκλείεται να υποχωρήσουν κι άλλο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αφού το τριφύλλι έχει μπει με άγριες διαθέσεις στο παζάρι, με στόχο να φτιάξει μία ανίκητη ομάδα που θα διεκδικήσει το όγδοο, το ένατο, ακόμα και το δέκατο αστέρι.

Πηγή: outsidersbet

Exit mobile version