Γιώργος Πετρίδης

Η πρώτη θετικότατη εντύπωση για τον Μπράουν και ο «πόλεμος» στον Σλούκα

Η πρώτη θετικότατη εντύπωση για τον Μπράουν και ο «πόλεμος» στον Σλούκα

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη θετικότατη εντύπωση που αποκόμισε από τον Λορέντζο Μπράουν και για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει κατά του Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφή του για τη σεζόν 2024-25 αποκτώντας τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος έφτασε ήδη στην Αθήνα και μας άφησε θετικότατες εντυπώσεις με τις δηλώσεις του.

Ο Αμερικανός γκαρντ απέδειξε πόσο αλτρουιστής και παίκτης ομάδας είναι, τονίζοντας ότι δεν ήρθε στους πρωταθλητές Ευρώπης για να γίνει εκείνος ο κορυφαίος, αλλά για να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει ότι ο Μπράουν είναι αποφασισμένος να πετύχει και γνωρίζει από πρώτο χέρι σε ποια ομάδα έχει έρθει. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ σημαντικό για έναν «οργανισμό» να έχει ανθρώπους (παίκτες, προπονητές, διοικούντες κτλ.) που ξέρουν την κληρονομιά που κουβαλάει και τι πρεσβεύει σε όλα τα επίπεδα.

Από ‘κει και πέρα, ο 33χρονος playmaker εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Εργκίν Αταμάν, για τον οποίο έσταξε μέλι τονίζοντας ότι είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και αναφέροντας ότι είναι τιμή του που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του.

Προφανώς για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της, είναι πολύ σημαντικό να έχει παίκτες που γουστάρουν να παίζουν για τον προπονητή τους και όχι να έρχονται σε κόντρα μαζί του. Άλλωστε, όσοι ζήσαμε από κοντά τη φετινή μυθική και ανεπανάληπτη σεζόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά της πορείας του «επτάστερου» προς το νταμπλ.

Για τα αγωνιστικά στοιχεία που θα προσδώσει ο Μπράουν στο «τριφύλλι», τα έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο μπλογκ μας, αλλά αυτή η σκέψη που μας «ανεβάζει» ακόμα περισσότερο τις τελευταίες ημέρες είναι η δυνατότητα που θα δίνει ο Αμερικανός για διαφορετικά σχήματα με τρεις γκαρντ στην πεντάδα των «πράσινων», τα οποία αρέσουν τόσο πολύ στον Αταμάν.

Κατά τα λοιπά, θέλουμε να σταθούμε στον ανελέητο «πόλεμο» που γίνεται στον Κώστα Σλούκα με αφορμή την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Δηλαδή έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο απανθρωπιάς που αμφισβητούμε τον τραυματισμό ενός παίκτη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα. Αλήθεια, δεν ντρεπόμαστε καθόλου;

Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι ο τραυματισμός του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης είναι προσποιητός και ότι δεν θέλει να συμμετέχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα; Μιλάμε για έναν άνθρωπο που λατρεύει την Εθνική ομάδα και προ ημερών δήλωσε πόσο πολύ του λείπει ένα μετάλλιο με την «επίσημη αγαπημένη».

Λίγη τσίπα ρε παιδιά… Ευτυχώς παρενέβη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις αστειότητες που ακούγονταν για τον Σλούκα. Ή μήπως τώρα δεν έχουν βαρύτητα τα λόγια του V-Span; Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να περάσει η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είναι εκεί διαθέσιμος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Υ. Γ. Τώρα τι γίνεται, τώρα…

Υ. Γ. 2 Ο «επτάστερος» θα κάνει σίγουρα μία ακόμα προσθήκη (τουλάχιστον) στη frontline του, ωστόσο δεν βιάζεται και περιμένει να κάνει την κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή.

Υ. Γ. 3 Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τον ιστορικό ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας! Τι ζήσαμε Θεέ μου!

Exit mobile version