ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Kατέληξε: Η ημερομηνία που πάει σε πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκης

Τα σχέδια του πρωθυπουργού.

Kατέληξε: Η ημερομηνία που πάει σε πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκης

«Λαβωμένη» είναι η ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές χάνοντας τουλάχιστον 12%. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία προσπάθεια να ανανεώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση έκανε ανασχηματισμό αλλά φαίνεται πως το κλίμα δεν έχει καλυτερέψει.

Η βαριά ήττα έφερε απομακρύνεις υπουργών και υφυπουργών καθώς επίσης και του υπεύθυνου επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου, Σταν Γκρίνμπεργκ.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος και με την εσωκομματική αμφισβήτηση αφού Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς μιλούν σε κοινές εκδηλώσεις και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κάνουν δημοσίως κριτική.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 737.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ερώτημα είναι σε ποιον χρόνο ο πρωθυπουργός θα στήσει πρόωρες κάλπες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.