Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη στην Αυστρία ο Ντραγκόφσκι!

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη στην Αυστρία ο Ντραγκόφσκι!

Το deal του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια επετεύχθη για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με τον Πολωνό τερματοφύλακα να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες για τρία χρόνια και να μεταβαίνει την Τετάρτη στην Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία στο Σλάντμινγκ!

Γεμίζει με “υλικό” στην Αυστρία ο Ντιέγκο Αλόνσο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Σπέτσια, για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, προκειμένου ο Πολωνός τερματοφύλακας να γίνει και επίσημα πια παίκτης του τριφυλλιού για τα επόμενα τρία χρόνια με τη μοναδική εκρεμμότητα που απομένει πλέον να είναι και η επίσημη ανακοίνωση από την πράσινη ΠΑΕ η οποία θα έρθει μέσα στις επόμενες ώρες.

Έτσι ο Παναθηναϊκός κλείνει ακόμη μια σημαντική εκκρεμότητα για τον σχεδιασμό του, με μια λύση αξιόπιστη και δοκιμασμένη. Μάλιστα ο θηριώδης κίπερ αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (26/6) για το Σλάντμινγκ, όπου βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί αναμένεται να φτάσουν σήμερα και οι τρεις Έλληνες διεθνείς, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κώτσιρας και Δημήτρης Λημνιός.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ