ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: Καλή η εξέταση Ιωαννίδη – Δεν πάει προετοιμασία και μπαίνει σε 15 μέρες

Οι εξετάσεις του Φώτη Ιωαννίδη έδειξαν ότι ο διεθνής Έλληνας φορ γίνεται όλο και καλύτερα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει στην Αυστρία, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Παναθηναϊκός: Καλή η εξέταση Ιωαννίδη - Δεν πάει προετοιμασία και μπαίνει σε 15 μέρες

Ο Φώτης Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση αναφορικά με τον τραυματισμό που είχε στον ώμο.

Τα νέα είναι θετικά, καθώς η κατάστασή του γίνεται όλο και καλύτερη.

Παρόλα αυτά κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στην Αυστρία, προκειμένου να συνεχίσει το δικό του πρόγραμμα στην Αθήνα και να μην παρθεί το παραμικρό ρίσκο. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα χάσει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα τρέξει για τα προκριματικά του Europa League.

Όπως όλα δείχνουν ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα ανεβάσει στροφές ενόψει των έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.