ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίσημο: Μαρινάκης εναντίον Αλαφούζου για την προεδρία της Λίγκας!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσει την προεδρία της Super League απέναντι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Επίσημο: Μαρινάκης εναντίον Αλαφούζου για την προεδρία της Λίγκας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε πως καταθέτει την υποφηφιότητά του, θέλοντας να εκλεγεί για δεύτερη φορά πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, θα «αναμετρηθεί» με αντίπαλο τον Γιάννη Αλαφούζο για την προεδρία της Λίγκας, με τις εκλογές να διεξάγονται την Τετάρτη (26/06) το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.