ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

EURO 2024: Tα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στους Σλοβένους του για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός με ανάρτηση στα Social Media συνεχάρη τους Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς για την πρόκριση της Σλοβενίας στους «16» του EURO 2024.

EURO 2024: Tα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στους Σλοβένους του για την πρόκριση

O Ντιέγκο Αλόνσο θα χρειαστεί να περιμένει για περισσότερες ημέρες τους Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς για να ενταχθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Η Σλοβενία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αγγλία και προκρίθηκε στη φάση των «16» του EURO 2024.

Το Τριφύλλι με ανάρτηση στα Social Media συνεχάρη τους τρεις διεθνείς, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στους πράσινους μας που εκπροσωπούν τη Σλοβενία για την πρόκριση στη φάση των 16 στο EURO 2024».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.