ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά σε κτίριο στο Μοσχάτο και μήνυμα από το 112: «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Στους καπνούς έχει πνιγεί μια ολόκληρη περιοχή του Μοσχάτου από την φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο.

Φωτιά σε κτίριο στο Μοσχάτο και μήνυμα από το 112: «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Η φωτιά στο Μοσχάτο είναι σε κεντρικό δρόμο στην οδό Κεφαλληνίας και επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 9 οχήματa και ειδικό βραχιονοφόρο.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα εστάλη και μήνυμα από το 112 στις γύρες περιοχές, που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καπνοί κατευθύνονται προς την περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»" />

Πηγή: newsit.gr

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 339.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.