Αποστολή στην Αυστρία 2024

Ο γυμναστής έβγαλε το λάδι στους παίκτες και… τιμωρήθηκε με εντολή Αλόνσο! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού "έλιωσαν" στα βάρη, αλλά στη συνέχεια πήραν εκδίκηση. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού “έλιωσαν” στα βάρη, αλλά στη συνέχεια πήραν εκδίκηση. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Αρκετό γυμναστήριο, αλλά και fun game είχε η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού το απόγευμα Πέμπτης στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα άρχισε με 30λεπτο γυμναστήριο με τον γυμναστή, Νίκολας Μαϊντάνα να… βγάζει το λάδι στους παίκτες! Για μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές “έλιωσαν” στα βάρη με αντιστάσεις όχι λίγων, αλλά πολλών κιλών με τον Ουρουγουανό να ζορίζει για τα καλά τους παίκτες.

Μόλις τα… βάσανα ολοκληρώθηκαν, άπαντες βγήκαν στο γήπεδο και έπειτα από εντολή του Ντιέγκο Αλόνσο οι παίκτες πήραν το αίμα τους πίσω! Αμέσως, σχημάτισαν το γνωστό τούνελ και ο Μαϊντάνα πέρασε δυο φορές για το… αναμενόμενο φατούρο, σκηνή που σκόρπισε αρκετά γέλια και έδειξε ξανά ότι υπάρχει άριστο κλίμα στην ομάδα.

Ακολούθησε fun game για 15 λεπτά. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρια γκρουπ και προσπαθούσαν ανα ζευγάρια χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω, να διανύσουν μια απόσταση δέκα μέτρων βάζοντας γκολ με κεφαλιές στον κουβά.

Τα υπόλοιπα 15 λεπτά οι παίκτες έκαναν τελειώματα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης για ένα ημίωρο έγινε παιχνίδι στα 2/3 του γηπέδου με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διακόπτει την προπόνηση όποτε έκρινε απαραίτητο για να κάνει παρατηρήσεις αναφορικά με την ανάπτυξη.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα.

Exit mobile version