ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σέζαρ Χουέρτα»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα του Μεξικού ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Πούμας για τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ, Σέζαρ Χουέρτας που εντυπωσιάζει στο Copa America!

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σέζαρ Χουέρτα»

Nέο όνομα για τον Παναθηναϊκό έρχεται στο προσκήνιο από τη Λατινική Αμερική!

Συγκεκριμένα η μεξικανική ιστοσελίδα, «el universal» υποστηρίζει, ότι οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στην Πούμας για τον 24χρονο Μεξικανό εξτρέμ, Σέζαρ Χουέρτας!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2025, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατόν, κάτι που δεδομένα δυσκολεύει το έργο της Πούμας να τον διατηρήσει, παρ’ ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.