ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ερώτηση των… πολλών εκατομμυρίων: Τελικά ποιος είναι ο παίκτης που εννοούσε ο Αταμάν;

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για το... κερασάκι στην τούρτα.

Η ερώτηση των... πολλών εκατομμυρίων: Τελικά ποιος είναι ο παίκτης που εννοούσε ο Αταμάν;

Η μεταγραφική περίοδος είναι από μόνο της… πυρακτωμένη, όμως ήρθε ο Εργκίν Αταμάν για να βάλει επιπλέον φωτιές με την συνέντευξη του στην Τουρκία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση, ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κι όταν κάνει μία τέτοια δήλωση ο Αταμάν, η Ευρώπη όλη κρατάει την ανάσα του, αφού ο επτάστερος αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να πάρει όποιον παίκτη κυκλοφορεί στην αγορά δίχως να νοιάζεται για το κόστος.

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 23.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κερασάκι στην τούρτα

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού είναι πως έχει σχεδόν έτοιμο ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

Η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν έλυσε ένα μεγάλο ζήτημα και πλέον οι πράσινοι πάνε να αποκτήσουν έναν ψηλό πρώτης γραμμής, ώστε να κλείσουν με τα δομικά τους θέματα και να ασχοληθούν μετά με τά… μερεμέτια (π.χ. παραχώρηση Βιλντόσα).

Όταν λέμε ψηλό, δεν εννοούμε απαραίτητα πεντάρι. Διότι αν ο Παναθηναϊκός -για παράδειγμα- καταφέρει να λύσει την περίπλοκη περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και τον κάνει δικό του, δεν θα πάει για σέντερ.

Απλώς, ο Βούλγαρος φόργουορντ θα μετατοπίσει σχεδόν μόνιμα τον Ντίνο Μήτογλου στην θέση «5» και όλα τα υπόλοιπα θα μείνουν ως έχουν.

To trade που έστειλε τον Βεζένκοφ στο Τορόντο δημιουργεί νέα δεδομένα και μένει να δούμε, αν ο Βούλγαρος έχει όρεξη να δώσει μία νέα ευκαιρία στην καριέρα του στο ΝΒΑ ή θα κυνηγήσει ένα buy-out και μία επιστροφή στην Ευρώπη.

Οι άλλοι υποψήφιοι

Ο παίκτης που εννοεί ο Αταμάν είναι σχεδόν απίθανο να είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Χόρνετς, όμως είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη θέσει τις βάσεις για μία μελλοντική συνεργασία με τον Σέρβο γκαρντ στο μέλλον.

Επίσης δεν θα μπορούσε να είναι ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος έχει οκταψήφιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπου έχει μεγάλη πέραση και δεν σκοπεύει να φύγει από εκεί.

Ισχυρή υποψηφιότητα είναι ο Ντάνιελ Τάις. Ο 32χρονος undersized σέντερ (2,03), πρωταθλητής κόσμου πέρσι με την Γερμανία, δεν θα συνεχίσει στους Clippers και μετά από 7 χρόνια στο ΝΒΑ δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της Ευρώπης.

Αουτσάιντερ

Ψίθυροι στην Ισπανία -αλλά όχι κάτι περισσότερο- υπάρχουν και για τον αδερφό του Χουάντσο Ερνάν-Γκόμεθ, τον Μπίλι, ο οποίος δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ενώ στην αγορά των ελεύθερων ψηλών από το ΝΒΑ υπάρχουν κάποιες σούπερ περιπτώσεις όπως αυτές των Μο Μπάμπα, Αντρέ Ντράμοντ, Ντου Γιούμπανκς, οι οποίοι όμως έχουν απόλυτη προτεραιότητα να συνεχίσουν την καριέρα τους στον μαγικό πλανήτη.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα κάνει μία ακόμα σούπερ κίνηση. Λεφτά έχει, όρεξη έχει, υπομονή έχει. Τρία συστατικά που αποτελούν εγγύηση ότι ο σωστός παίκτης θα βρεθεί. Ίσως, όχι άμεσα, αλλά στο τριφύλλι κανείς δεν φαίνεται να βιάζεται..

Πηγή: οutsidersbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.