ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου…

Ο Απόστολος Λύτρας έχει προφυλακιστεί για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Κορυδαλλό και οι ημέρες στη φυλακή έχουν σημαδευτεί από εντάσεις.

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου…

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά τον προαυλισμό, κρατούμενος προσέγγισε τον πονικολόγο και τον αποκάλεσε «πατσαβούρα».

«Τα αρσενικά δεν φέρονται έτσι και πρέπει να είσαι στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με τους ανώμαλους, τους κακοποιητές και τους βιαστές», είπε επίσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 321.425 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.