Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μπάλντοκ με την καθιερωμένη… υποδοχή από τους συμπαίκτες του (Vid)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αυστρία έχοντας ενσωματωθεί από το βράδυ της Κυριακής στην αποστολή της ομάδας. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Mε ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στην Αυστρία για τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος από το βράδυ της Κυριακής (30/6) βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας δεξιός μπακ θυμίζουμε ότι δεν μπορούσε να ενσωματωθεί νωρίτερα καθώς η προηούμενη ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του επέτρεπε να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό πριν τις 30/6 όταν δηλαδή έληγε και τυπικά το συμβόλαιο του.

Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας ο Μπάλντοκ φόρεσε τη φόρμα του Παναθηναϊκού και αφού γνώρισε τον προπονητή του και τους νέους του συμπαίκτες χρειάστηκε να περάσει από το… τούνελ!

Συγκεκριμένα ο Μπάλντοκ “υπέστη” το παραδοσιακό φατούρο από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον καλοδέχτηκαν και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας με τον Μπάλντοκ να κάνει αρχικά ατομικό πρόγραμμα.

Exit mobile version