ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός για Ραμάλιο»

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τον Αντρέ Ραμάλιο, που έμεινε ελεύθερος από την PSV Αϊντχόφεν.

«Παναθηναϊκός για Ραμάλιο»

Ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την PSV Αϊντχόβεν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας να τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της και να επιθυμεί να τον επαναπατρίσει.

Ωστόσο, το «resenhacolobrada.com.br» τονίζει ότι ο Ραμάλιο θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και δεν σκοπεύει να γυρίσει στην πατρίδα του. Παράλληλα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ώστε να ντυθεί στα πράσινα.

Το όνομά του πάντως έχει ήδη συνδεθεί και με άλλες ελληνικές ομάδες και κυρίως την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι μένει να φανεί κατά πόσο τα λεγόμενα των Βραζιλιάνων έχουν όντως πραγματική υπόσταση.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.