ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Γιαννούλης, πάει για άλλον ο Παναθηναϊκός

Δεν προχωράει του Δημήτρη Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι προχωράνε άμεσα για μεταγραφή άλλου παίκτη.

Τέλος ο Γιαννούλης, πάει για άλλον ο Παναθηναϊκός

Αρνητική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό με τον παίκτη να μεταφέρει στους ανθρώπους του “τριφυλλιού” σήμερα ότι προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό παρά τη μεγάλη πρόταση που είχε από τους “πράσινους”.

Αυτό σημαίνει ότι το θέμα Γιαννούλη κλείνει οριστικά για την ομάδα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην επόμενή του επιλογή…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει σχεδόν έτοιμη λύση με το ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και εκεί θα στραφεί άμεσα το “τριφύλλι” με σκοπό να κλείσει την τρίτη του μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα στο επόμενο διήμερο με τριήμερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.