ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Για τη μεγάλη έκπληξη ο Μητσοτάκης: Αυτό είναι το γαλάζιο όνομα που παίζει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα σχέδια του πρωθυπουργού για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για τη μεγάλη έκπληξη ο Μητσοτάκης: Αυτό είναι το γαλάζιο όνομα που παίζει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα σχέδια του πρωθυπουργού για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θυελλώδης ήταν η πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές, με βουλευτές να βάζουν ζητήματα ιδεολογικού προσανατολισμού.

Ο «αέρας» υπεροχής του 41% που έλαβε η Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο του 2023 εξανεμίστηκε ένα χρόνο μετά με το κόμμα της Πειραιώς να βλέπει το ποσοστό του να προσγειώνεται ανώμαλα στο 28%, μετά τις ευρωκάλπες.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 319.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΕΔΩ*» με τον Σταμάτη Ζαχαρό μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Interview Δημήτρης Βασιλειάδης. Ποιος προηγείται στην κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, ποιον θεωρούν οι πολίτες ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 28/06/2024" />

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.