ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ψυχικό (vid)

Σοκαριστικό σκηνικό.

Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ψυχικό (vid)

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό. Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή άνοιξαν πυρ εναντίον άνδρα που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα ηχητικό απόσπασμα από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης επί της οδού 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Στο ηχητικό απόσπασμα που προβλήθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, ακούγεται μπαράζ πυροβολισμών. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγονται άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί που πιθανότατα ήταν η χαριστική βολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.