ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χάλασαν τα χρονόμετρα στο ΣΕΦ!

Τρομερά πράγματα.

Χάλασαν τα χρονόμετρα στο ΣΕΦ!

Απρόοπτο στο ΣΕΦ και στο παιχνίδι της Σλοβενίας με την Κροατία στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στα δύο λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου (2’38”) το χρονόμετρο στη μία από τις δύο μπασκέτες σταμάτησε να λειτουργεί και έτσι διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι. Μετά από περίπου 10 λεπτά και αφού η κατάσταση δεν άλλαζε, αποφασίστηκε να κατέβει το καλάθι για να αλλάξει το χρονόμετρο.

Το πρόβλημα αυτό προκάλεσε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 25 λεπτών, όταν και η λύση δόθηκε τελικά από ένα χρονόμετρο που τοποθετήθηκε κοντά στη βάση της μπασκέτας.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 77.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.