ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Πάφος

Από εδώ θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Πάφο.

Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός - Πάφος

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας, το πιο δυνατό κόντρα στην Πάφο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα και να δει στο χορτάρι όλα όσα δουλέυει με τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Ο φιλικός αγώνας, Παναθηναϊκός – Πάφος, θα αρχίσει στις 17:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1. Φυσικά, θα υπάρξει LIVE κάλυψη από το panathinaikos24.gr με όλο το ρεπορτάζ και τον σχολιασμό.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.162 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.