ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ που άφησε άφωνους τους υποψήφιους

Οι εκπλήξεις για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ που άφησε άφωνους τους υποψήφιους

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζουν και οι υποψήφιοι… ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννης Κανελλάκης θα διεκδικήσουν την αρχηγία τον Οκτώβριο.

Ενώ οι υποψήφιοι στις εκλογές για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους, μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την εφημερίδα Μακεδονία δείχνει πως στο στρατόπεδο της κεντροαριστεράς τα πράγματα είναι ρευστά.

Αναλυτικά εδώ

«Ρε αχάριστε τσιγγούνη»: Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Ρέμο – Λιάγκα
«Ρε αχάριστε τσιγγούνη»: Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Ρέμο – Λιάγκα 12.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.