ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στέλεχος της χρονιάς στην Euroleague o Βασίλης Παρθενόπουλος

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Παρθενόπουλος αναδείχθηκε στέλεχος της χρονιάς στην Euroleague, κερδίζοντας το βραβείο Τζιανλουίτζι Μπορέλι

Παναθηναϊκός: Στέλεχος της χρονιάς στην Euroleague o Βασίλης Παρθενόπουλος

Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Παρθενόπουλος αναδείχθηκε στέλεχος της χρονιάς.

Το βραβείο Executive of the Year τιμά το άτομο και τον σύλλογο του οποίου οι διαχειριστικές αποφάσεις αντιπροσώπευαν καλύτερα τη δέσμευση της EuroLeague για αριστεία σε όλες τις πτυχές της διεύθυνσης του συλλόγου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Μεταξύ των κατηγοριών που εξετάζονται πριν από τη ψηφοφορία είναι τα αθλητικά πλεονεκτήματα, τα έσοδα από τις ημέρες των αγώνων, η εμπειρία θαυμαστών, το μάρκετινγκ και οι επικοινωνίες.

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…
Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού… 29.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.