ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απάντησε για Βεζένκοφ ο Γιαννακόπουλος: “Δεν χωρούσε με Χουάντσο & Μήτογλου – Πανηγυρίζετε σαν να πήρατε Ευρωλίγκα”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για τη... φιέστα που έχει στηθεί στον Ολυμπιακό λόγω της επιστροφής Βεζένκοφ.

Απάντησε για Βεζένκοφ ο Γιαννακόπουλος:

Απάντησε στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού για Βεζενκοφ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού χαρακτήρισε ξανά, παικταρα τον Βούλγαρο φόργουορντ, τόνισε ότι αυτός δεν χωρούσε στο ρόστερ λόγω παρουσίας Χουάντσο και Μήτογλου.

Φυσικά έκανε και… καυστικό σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 78.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοφ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ντάξει τώρα δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου, αλλά και πάλι… Αλλά και πάλι το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος αντίστοιχα με εμάς που πήραμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ, πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε σοβαρούς τίτλους πήρανε, ούτε τίποτα… Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, είναι τεράστιος παικταράς.Αλλα πανηγυρίζετε σαν να πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα επειδή γύρισε ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς;”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.