ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Νικολετόπουλο

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 ο νεαρός αμυντικός, Νίκος Νικολετόπουλος

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Νικολετόπουλο

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Νικολετόπουλο. Ο Νικολετόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου του 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2012 στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2014 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Νίκος Νικολετόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και εύχομαι να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.