ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο αντικαταστάτης του Σπόραρ σε πιθανή πώληση του…

Μία παραχώρηση του Σλοβένου, ενδεχομένως να ξεκλειδώσει ένα άλλο μοντέλο για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Ο αντικαταστάτης του Σπόραρ σε πιθανή πώληση του...

Η τελική φάση του Euro ήρθε να υπενθυμίσει σε πολλούς ότι υπάρχει και μία διαφορετική ποδοσφαιρική αλήθεια, από αυτή που είχαν σχηματίσει μέσα στο μυαλό τους.

Διότι πολλές φορές τα συμπεράσματα που εξάγονται στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι παραμορφωτικά, υπερτιμούν ή υποτιμούν κάποιους παίκτες.

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος είναι από τους πλέον υποτιμημένους παίκτες του Παναθηναϊκού, τόσο μισθολογικά, όσο και στην συνείδηση του κόσμου του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 286.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αεικίνητος χαφ έκανε ένα εκπληκτικό Euro, μέχρι την φάση των προημιτελικών ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον στην διοργάνωση και κυριολεκτικά απογείωσε την μετοχή του.

Ήδη ομάδες από την Serie A βολιδοσκοπούν την περίπτωση του, ενώ κάτι ανάλογο (σε μικρότερη κλίμακα) συμβαίνει και με τον Άντραζ Σπόραρ.

Κινητικότητα (και) για Σπόραρ

Ο Σλοβένος σέντερ-φορ που έχει ακούσει τα μύρια όσα από τους οπαδούς του τριφυλλιού ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής στα γερμανικά γήπεδα. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν πολύ χρήσιμος για την Εθνική του ομάδα, παίζοντας έναν συμπληρωματικό ρόλο δίπλα στο μεγάλο αστέρι, τον Μπένγιαμιν Σέσκο.

Δεν είναι τυχαίο πως από εκεί που δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον για τον Σπόραρ, ήδη εμφανίζονται ομάδες που ψάχνουν την περίπτωση του.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας μαζί του (έπαιζε εκεί από το 2018 έως το 2020), μάλιστα φέρεται να τον «χρυσώνει» σε ότι αφορά τους όρους του συμβολαίου του.

Άλλο μοντέλο

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έβλεπε με αρνητικό μάτι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σπόραρ. Όχι γιατί θέλει επειγόντως να τον δώσει αλλού, αλλά γιατί θέλει να φτιάξει ένα διαφορετικό στιλ επιθετικής γραμμής.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα παραμείνει ο βασικός στράικερ και το τριφύλλι σε περίπτωση που δώσει τον Σλοβένο θα ψάξει έναν επιθετικό με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Η πρώτη σκέψη είναι να βρει έναν στράικερ, που θα μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός ή στα άκρα, έναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά, άλλη σωματοδομή που θα είναι συμπληρωματικός με τον Ιωαννίδη και θα μπορεί να παίξει μαζί του σε διάφορα σχήματα.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, λογική είναι και η παραμονή του Γερεμέγεφ, ο οποίος με το ύψος του και τα προσόντα του μπορεί να εξυπηρετήσει άλλες συνθήκες παιχνιδιού.

Το σίγουρο είναι όμως πως μία πιθανή πώληση του Σπόραρ, ενδεχομένως να ξεκλειδώνει ένα διαφορετικό μοντέλο που θέλει να υπηρετήσει ο Ντιέγκο Αλόνσο, σε ότι αφορά την σύνθεση των παικτών που θέλει να έχει για την γραμμή κρούσης του νέου Παναθηναϊκού, που σχεδιάζει.

Πηγή: outsidersbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.