ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλλάζει μορφή το ΟΑΚΑ: «Ξηλώθηκαν» όλα τα καθίσματα

Τα έργα ανακαίνισης στο ΟΑΚΑ έχουν ξεκινήσει!

Αλλάζει μορφή το ΟΑΚΑ: «Ξηλώθηκαν» όλα τα καθίσματα

Ένα νέο και υπερσύγχρονο “σπίτι” θα έχει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ομορφότερο γήπεδο της Ευρώπης.

Ήδη εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας έχουν εξαφανιστεί, και οι φίλοι του επτάστερου ανυπομονούν να δουν τι μορφή που θα πάρει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το πρώτο… βήμα είναι η αλλαγή των καθισμάτων, που θα έχουν φυσικά πράσινο χρώμα.

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…
Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού… 29.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη τα παλιά έχουν ήδη ξηλωθεί και το ΟΑΚΑ πλέον είναι έτοιμο να αλλάξει εντελώς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.