ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ρώτησε τη Ρίβερ για τον Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε όρους τη Ρίβερ για τον 28χρονο αριστερό μπακ Έντσο Ντίας.

«Ρώτησε τη Ρίβερ για τον Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός»

Τις προηγούμενες ημέρες, έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Έντσο Ντίας από την Ρίβερ Πλέιτ, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση από την ομάδα του.

Τώρα, νέο δημοσίευμα εμπλέκει ξανά το «Τριφύλλι» με τον 28χρονο Αργεντινό μπακ, τονίζοντας όμως πως υπάρχει διερευνητική επαφή αλλά όχι και επίσημη πρόταση, κάτι που μένει να φανεί εάν θα έρθει τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεδομένα αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού η περίπτωση του Ρεμπότσο υποχώρησε οριστικά και οι «πράσινοι» στράφηκαν σε καλύτερες επιλογές, που μπορούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο του ρόστερ.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.