ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιταλικό δημοσίευμα: «Περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για Χατζηδιάκο η Κάλιαρι»

Το νέο δημοσίευμα στην Ιταλία για τον Χατζηδιάκο και τον Παναθηναϊκό.

Ιταλικό δημοσίευμα: «Περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για Χατζηδιάκο η Κάλιαρι»

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία για τον Χατζηδιάκο και τον Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζει στο άρθρο του το «cagliarinews24.com», «Το μέλλον του Παντελή Χατζηδιάκου θα μπορούσε να είναι μακριά από την Κάλιαρι. Μετά από μια σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να αλλάξει αέρα, προερχόμενος από ένα Πρωτάθλημα που μόνο θετικό δεν ήταν, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ».

«Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην χώρα του, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για τον παίκτη και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει» αναφέρεται στην συνέχεια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.