ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κρίνεται του Ιωαννίδη – Η καθοριστική εβδομάδα

Σημαντική ημέρα η σημερινή για την πορεία του τραυματισμού του Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Κρίνεται του Ιωαννίδη – Η καθοριστική εβδομάδα

Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εξαιρετικά άτυχος και έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι, φυσικά, ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο διεθνής φορ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία με τις εξετάσεις να δείχνουν κάκωση στον ώμο.

Αναλυτικότερα εδώ

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.