ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην 12αδα της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Χουάντσο και Λορέντσο Μπράουν!

Aντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι και επίσημα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορέντσο Μπράουν καθώς βρίσκονται στη 12αδα της Ισπανίας!

Παναθηναϊκός: Στην 12αδα της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Χουάντσο και Λορέντσο Μπράουν!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε γνωστή την δωδεκάδα της Εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τους Χουάνσο Ερνανγκόμεθ και Λορένζο Μπράουν να βρίσκονται κανονικά στην λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι βρίσκονται προ των πυλών και οι Εθνικές ομάδες ανακοινώνουν το τελικό ρόστερ που θα αγωνιστεί στο μεγάλο ραντεβού του 2024.

Η Ισπανία με την σειρά της έκανε γνωστή την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να συμπεριλαμβάνει στην λίστα τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορένζο Μπράουν.

ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost  του Σακίλ Ο Νιλ!
ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost του Σακίλ Ο Νιλ! 7.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H 12άδα της Ισπανίας: Αλντάμα (Γκρίζλις), Μπράουν (Παναθηναϊκός), Μπιρθουέλα (Μπαρτσελόνα), Ντίαθ (Μάλαγα), Φερνάντεθ (Ρεάλ), Γκαρούμπα (free agent), Χ. Έρνανγκόμεθ (Παναθηναϊκός), Γ. Έρνανγκόμεθ (Μπαρτσελόνα), Γιουλ (Ρεάλ), Λόπεζ Αροστέγκι (Βαλένθια), ΑΜπρίνες (Μπαρτσελόνα), Πραντίγια (Βαλένθια)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.