ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επανέρχονται οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη: «Ξανά στα ραντάρ της Σπόρτινγκ, στέλνει άνθρωπο στην Αθήνα»

Σύμφωνα με την «Α Bola», η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Επανέρχονται οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη: «Ξανά στα ραντάρ της Σπόρτινγκ, στέλνει άνθρωπο στην Αθήνα»

Πρωτοσελίδο για άλλη μια μέρα έχει γίνει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έχει σύμμαχο τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαμηνύσει πως αποσύρεται από τη μάχη της απόκτησής του καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει στα “θέλω” του Παναθηναϊκού, που υπερβαίνουν κατά πολύ τα 20 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν ως ταβάνι οι πρωταθλητές Πορτογαλίας, τώρα στη Σπόρτινγκ κάνουν… στροφή κι ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ξανά τον διεθνή στράικερ.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η “Α Bola”, σημειώνεται ότι είναι πιθανό τις προσεχείς ημέρες να ξεκινήσει νέες επαφές η ομάδα της Λισαβόνας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος να θυμίσουμε ότι πρόσφατα απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.