ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβα: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Απόφαση-σοκ για τον Άρη, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν στο φύλλο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, επειδή δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Βόμβα: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών σε όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας που ήταν στον αγώνα, δηλαδή, σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο κτλ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές ο αριθμός των ποινών θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Έτσι, οι πέντε αγωνιστικές τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ γίνονται επτά, οι δύό του Ζουλ αυξάνονται στις τέσσερις και η μία του Νταρίντα… τρεις. Οι παίκτες που ήταν στην αποστολή και δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στα δυο πρώτα ματς της σεζόν είναι οι οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης, ενώ και οι Βερστράτε, Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ που έχουν αποχωρήσει, οφείλουν και αυτοί να εκτίσουν την ποινή αυτή. Ο Θοδωρής Καρυπίδης τιμωρήθηκε ήδη με 20 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια και με 10.000 ευρώ πρόστιμο. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Άρης έχει δικαίωμα έφεσης στην ποινή αυτή, ελπίζοντας ότι η ποινή θα μειωθεί. Όπως και ότι οι εκπρόσωποι της ομάδας στην απολογία τους ανέφεραν ότι δεν κλήθηκαν να δώσουν το “παρών” στην απονομή των μεταλλίων, ένα επιχείρημα το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.