ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέο δημοσίευμα για Ιωαννίδη και Μπολόνια

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται στο μέλλον του Φώτη Ιώαννιδη.

Νέο δημοσίευμα για Ιωαννίδη και Μπολόνια

Συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως η ιταλική ομάδα ξεκαθάρισε στο «Τριφύλλι» πως είτε θα πρέπει να δεχτεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις του και να διαπραγματευτεί σε λίγο πιο χαμηλά ποσά, είτε οι «ροσομπλού» θα εγκαταλείψουν οριστικά την συγκεκριμένη υπόθεση και θα στραφούν σε εναλλακτικές.

Όπως τονίζεται, η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να δώσει 20 εκατ. ευρώ ως φιξ ποσό, μαζί με άλλα 2 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να ανέβει στα 25 εκατ. ευρώ ως φιξ ποσό και άλλα 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Τέλος, το δημοσίευμα επισημαίνει πως η Μπολόνια εκτιμά εδώ και μήνες τον Ιωαννίδη και άνθρωποί της τον έχουν παρακολουθήσει σε 10 παιχνίδια, σχηματίζοντας την καλύτερη άποψη για τις ικανότητές του.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 318.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.