ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού σε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού σε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού σε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη!

Μία ακόμα προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη κατέβαλε η Μπολόνια, ωστόσο παρά τον πακτωλό χρημάτων που πρόσφερε εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους «Ροσομπλού» να έκαναν νέα κρούση στο «τριφύλλι» προσφέροντας 25 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους, ωστόσο και αυτή απορρίφθηκε!

Θυμίζουμε πως ανάλογη πρόταση είχε καταθέσει αρχικά και η Ίπσουιτς, όμως και τότε ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει την «πόρτα» στους Βρετανούς, τονίζοντας πως τα χρήματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην αξία του 24χρονου επιθετικού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 287.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.